Samarbete för miljön

Telechange köper in, renoverar och säljer begagnade mobiltelefoner och surfplattor.

Med Mobiljakten vill vi bidra till ett hållbart samhälle genom att öka återanvändandet och återvinning av mobila enheter.

Friends är den organisation som ger vuxna, forskningsbaserade verktyg, för att förhindra mobbning bland barn och unga. Vårt arbete finansieras av stöd från företag och privatpersoner som inte vill att barn ska utsättas för mobbning.

Genom att lämna in din gamla telefon till Mobiljakten bidrar du till att Friends kan utbilda i fler skolor, förskolor och idrottsföreningar. Med din hjälp förhindrar vi att mobbning uppstår så att barn och ungdomar har en trygg miljö!

Varje år plockar över 11 000 idrottsungdomar mer än 700 ton skräp från vår svenska natur genom Städa Sverige – idrottens miljöorganisation.

Genom Mobiljakten får föreningarna ännu en chans att göra gott för miljön, samtidigt som de tjänar pengar till att förverkliga sina drömmar.

Som en av världens största elektronikåtervinnare tar vi hand om uttjänt elektronik på ett miljömässigt och säkert sätt.

Ett sätt att minska klimatpåverkan och utnyttjandet av jungfruliga material är att aktivt bidra till/med att utveckla fungerande hållbarhetslösningar med affärsvärde.

Just det såg vi i Mobiljakten och ville naturligtvis vara med och bidra med vår expertis och kunskap.

Replace group är ett ledande företag i Europa när det gäller återbruk av elektronik. Att förlänga livet på en mobiltelefon är bra för miljön och för den som får möjlighet att använda den.

Genom att lämna in din mobil till Mobiljakten kan du vara säker på att den får ett andra liv. Om det inte är möjligt återvinns den på ett miljömässigt korrekt sätt.