Integritetspolicy

Användning av kakor

Den här webbplatsen använder kakor. En kaka (cookie) är en liten textfil som sparas i din dator. Textfilen kan bland annat användas för att underlätta din användning av webbplatsen. Vi använder cookies, för att öka användarvänligheten i enlighet med lagen om elektronisk kommunikation. Genom att fortsätta använda vår webbplats förutsätter vi att du godkänner detta.

 

Allmänt om dina personuppgifter

När du anmäler dig till Mobiljakten behöver du ange vissa personuppgifter får att vi ska kunna leverera betalning till din skolklass eller förening; namn, adress, e-postadress, telefonnummer och bankkontonummer. Dessa uppgifter använder Telechange och Mobiljaktens samarbetspartners för att kunna fullfölja våra åtaganden mot dig samt för statistik. Angiven e-postadress används även för marknadsföring om du valt detta alternativ i dina kontoinställningar. Angivna personuppgifter sparas i vårt system i 10 år. 

Enligt föreskrifterna i Personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att få ett registerutdrag med information om vilka personuppgifter vi har registrerat om dig. Detta kan du få från Mina sidor.