HAMMARBY FOTBOLL

Forza Bajen – in med mobilen!

Mobiljakten är insamlingskampanjen där du stöder Bajen genom att skänka dina avlagda mobiler till klubben. Vi får pengar för varenda mobil som kommer in. Mest pengar får Bajen in när mobilerna, som du lämnar in, är upplåsta.

Samtidigt gör du en insats för miljön och har chans att vinna säsongskort till 2020 och signerade matchtröjor. Dessutom får organisationerna Friends och Städa Sverige ett bidrag för varje mobil som kommer in. Bajen är vinnare, naturen är vinnare och med lite flyt är du det också.

Så här gör du för att vinna säsongskort och signerad matchtröja.

1. Leta igenom byrålådorna efter dina avlagda mobiler.

2. Ta med mobilerna till nästa hemmamatch och lämna dem till Mobiljakten. De står och samlar in på Arenatorget. Det är viktigt att nyare mobiler är upplåsta och nollställda för att de ska vara värda mycket pengar. Så här nollställer du mobilen. För låsta och riktigt gamla mobiler får Hammarby en mindre slant.

3. Varje mobil du lämnar in representerar en lott. Du skriver ned ditt namn och e-postadress samtidigt som du lämnar in din begagnade telefon till Mobiljaktens personal.

4. Dragning sker vid fem hemmamatcher. En vinnare får en signerad matchtröja och går dessutom till final. I finalen gör fem personer upp om ett säsongskort till Hammarbys hemmamatcher 2020 värt ca . 4000 kronor. Finalen avgörs genom straffsparksläggning. där vinnaren får ett säsongskort till Hammarbys matcher 2020.

Följande datum gäller för utlottning av matchtröjor:

28/4 Hammarby – DIF

27/5 Hammarby – Norrköping

11/8 Hammarby – Helsingborgs

22/9 Hammarby – Göteborg

20/10 Hammarby – Malmö

Final/straffar

2/11 Hammarby – Häcken

 

Läs mer om mobiljakten och miljöinsatsen du gör när du skänker dina gamla mobiler här på sidan.